Arbejdsområder

Vi har stor erfaring indenfor bygherrerådgivning, og har i flere tilfælde overtaget projekter fra andre bygherrer, hvor det er gået i vasken med deres arkitekt, eller entreprenør på byggeriet, hvor vi har samlet dem op, og fået dem styret sikkert i mål.


Har man et projekt man er i gang med, eller skal til at i gang med, vil vi også kunne bistå jer som bygherrerådgiverer på sidelinjen i forbindelse med udførelsen.


Vi vil kunne give jer råd vedr. kontrakter med entreprenører osv. eventuelt gennemgå jeres projektmateriale, for at se om der skulle være huller i dette, som gør at økonomien kan løbe fra jer.


Denne form for rådgiverbistand udføres ofte efter medgået tid, og vi har altid tjent vores honorar hjem inden jeres byggeri er færdigt.

På tegnestuen er vi 2 arkitekter, og en industriel designer, der elsker at skabe. Vi er ligeglad med hvad det er, bare det har en Form og et Design.


Vi har altid nye ideer, og alt det, der kommer fra os, har nået med Design og Formgivning at gøre. - altid.


Hvis i som entreprenør eller anden kunde har en ide til et projekt, som i har svært ved at få ud i livet, vil vi kunne være behjælpelig med at skabe konceptet til jer.  - vi har stor erfaring med konceptudvikling, og har prøvet næsten alt inden for dette område.


Har I ideen, - har vi designet og konceptet til jer.

RENOVERING

I forbindelse med renoveringsopgaver har man stor erfaring med at genskabe bevaringsværdige huse, og har arbejdet en del med flere af de gamle patriciavillaer i Hasserisområdet i Aalborg, og med flere bevaringsværdige huse i Skagen. - Vi er gode til at genskabe smukke huse som igennem tiden er blevet splittet ad.

Tegnestuen kan udføre byggeledelse på alle type byggeopgaver, og har stor erfaring inden for dette område. Denne type opgave udføres kun efter medgået tid.

ARBEJDSOMRÅDER

BYGHERRERÅDGIVNING

Morell Architecture udfører rådgivning ved byggeri, indretning, og design, dels som arkitekt, designer og konceptudvikler, eller som bygherrerådgiver. Man vil i de underliggende punkter kunne læse om de arbejdsområder, og måden vi arbejder med tingene på.


Firmaet har mange års erfaring inden for bl.a.:


Bygherrerådgivning

Design & konceptudvikling

Skitsering & projektering

Boligbyggeri

Erhvervsbyggeri

Enfamiliehuse

Sommerhuse

Om- & tilbygning

Renovering

Interiør

Eksteriør 

Udarbejdelse af lokalplaner 

Have & landskab

Byggeledelse

Fagtilsyn

Andre opgaver

DESIGN OG KONCEPTUDVIKLING

ENFAMILIEHUSE

  SOMMEREHUSE

Morell Architecture kerneområde ligger i at tegne enfamiliehuse, og igennem årene har vi vundet flere arkitekturpriser og anerkendelser i diverse tidsskrifter gennem de unikke og kompromisløse arkitektoniske udtryk, som tegnestuen er kendt for.


Vi går målrettet mod at komme op blandt de bedste arkitekter i Danmark til at tegne enfamiliehuse.


Det er ikke størrelsen på huset, eller prisen der tænder os. Det er formgivningen, designet og lysten til at skabe, der driver os. - Stor eller lille, "rig" eller "fattig" betyder ikke altid noget i denne sammenhæng.


Vi ser hver nyt enfamiliehus, som en ny spændende udfordring, og huset vil altid blive skabt til grunden, omgivelserne og ikke mindst til kunden. - Vores designproces er altid flydende og evigt skiftende. Et Morell hus bliver kun tegnet / opført én gang, og der vil ikke kunne findes en "kopi" et andet sted.

Vi har lavet flere projekter med udenlandsdanskere, som skal tilbage til Danmark og bo, hvor vi i sådan en proces har stået for byggeriet fra start til slut.


Har i et enfamiliehus, som man har fået tegnet hos en anden arkitekt, man ikke er tilfreds med, vil vi kunne tilbyde at kigge på tegningerne, og se om der er muligheder for at vi kan "tune" det lidt, som gør at de penge man har brugt på anden arkitektrådgivning ikke er blevet helt spildt.


Dette kræver dog sammentykke fra anden rådgiver, før vi vil påtage os denne form for arkitekthjælp.

Sommerhuse er også et af vores specialer. Også på dette felt her har vi vundet arkitekturpriser.


vil elsker at arbejde med fritidshuse, hvor vi virkelig kan blive udfordret i at få løst sammenspillet mellem "hus og natur" - hvor de kan tåle at stå sammen.

OM- OG TILBYGNING

INTERIØR

Tegnestuen har stor erfaring med om- og tilbygninger, omforandringer på eksiterende byggeri både for private og erhvervbyggeri.


Vi påtager alle former for opgaver inden for dette område. Vi har tegnet store som små opgaver, flere om,- og tilbygninger på store palæ-villaer, tegnet en del opgaver på bevaringsværdige bygninger. - lavet rokader på eksisterene industribyggeri, administration eller andet, der skal udvides, eller laves om på deres produktion.

Morell Architecture har stor erfaring med indretningsopgaver, og har igennem årene udført opgaver både for private og erhverv. Store indretningsopgaver på receptioner, kontorer, tandlægeklikker, advokatkontorer, administrations- bygninger, restauranter, cafeer, butiksindretninger osv. - Vi er nu i gang med at opbygge et speciale i Custom made løsninger, hvor vi tilbyder vores kunder komplette løsninger i køkken, bad, skabe, belysning som er specialdesignet til opgaven. Flere af vores private kunder vælger nu at tage denne løsning med i forbindelse med nyopførelsen af deres enfamiliehus designet af os.


Vi har lavet flere interiøropgaver for bl.a. tandlæger, advokater, administration.

BYGGELEDELSE

FAGTILSYN

ANDRE OPGAVER

Morell Architecture kan udføre fagtilsyn på alle type byggeopgaver.


skulle man være kommet i klemme som privat bygherre med egne byggeopgaver, hvor byggeriet skrider overfor entreprenør, kan vi være behjælplig med at genoprette sagsforløbet.


Vi har i flere tilfælde været andre kunder / bygherrer behjælpelig med genoprettelsen af sådanne sager.


Disse opgaver udføres efter medgået tid.

Tegnestuen påtager sig andre skitserings og projektering, myndighedsopgaver, koncept & designudvikling for andre håndværksmestre, entreprenører, projektudviklere.


Vi kan være behjælpelige med udarbejdelse af lokalplaner, hvor projektudvikler selv udstykker områder.

MORELL ARCHITECTURE | MO.APS  | ALGADE 46D, 9300 SÆBY - DENMARK  |  TLF +45 20 40 43 80

  Copyright © All Rights Reserved