Kontakt

MICHAEL MORELL


Arkitekt,  Design ansvarlig


Michael Morell kommer fra Aalborg, og er ansvarlig for tegnestuens designlinje.


Han har igennem årene opnået flere arkitekturpriser og anerkendelser i diverse tidsskrifter gennem de unikke og kompromisløse arkitektoniske udtryk.


Michael er uddannet tømrer, bygningskonstuktør BTH og arkitekt igennem 18 år som selvstændig. Han er konceptuelt stærk og starter altid op med skitseringsfasen og kører helt igennem i alle tegnestuens opgaver, hvor hovedidéerne skabes, både som skitserende arkitekt og som sparringspartner for tegnestuens øvrige medarbejdere.


Michael er fortrolig med alle faser i projekteringen fra programmering til detailprojektering og har speciale inden for kontor, adm., enfamiliehuse, ombygninger og interiør/eksteriør, samt konceptudvikling.


Det er vigtigt for ham, at hovedidéen fra skitseringsfasen forfølges helt igennem hele projekteringsprocessen, så der er sammenhæng fra koncept til mindste detalje.


Han elsker detaljen - materialet, og er kompromisløs med hans design og ideer. Der er ham der følger projektet fra start til slut, og følger selv med på sidelinjen på byggepladsen i styring og tilsyn.


Det er ham der har kontakten til bygherre i hele forløbet, og han kører selv hele designlinjen igennem.

ANDRAS VALER KISS


Andras er tegnestuens unge arkitekt, der lige er blevet færdiguddannet som arkitekt fra Arkitektur & Designlinjen på Aalborg Universitet her i 2015

Han er assistent for Michael Morell, og assistere ham i hele designfasen.


Han primære arbejdsområde er den grafiske design del i vores skitseprojekter, og det er ham der holder styr på alle trådene, når skitserne flyver rundt på tegnestuen inden aflevering.


Andres kommer fra Ungarn, og har været hos os i næsten 5 år.


MORELL ARCHITECTURE

MICHAEL MORELL


Arkitekt


Tlf. +45 2040 4380

michael@morell-arch.dk

ANDRAS VALER KISS


Arkitekt, Graphic designer


MORELL ARCHITECTURE

Adresse:
TLF.   

CVR:

MO.Aps

Algade 46D

9300 Sæby / DK


+45 20404380 / +45 23849844

38 74 72 66

MORELL ARCHITECTURE | MO.APS  | ALGADE 46D, 9300 SÆBY - DENMARK  |  TLF +45 20 40 43 80

  Copyright © All Rights Reserved