PROFIL

TEGNESTUEN

Morell Architecture er et lille innovativt arkitektfirma med en stab på 4-6 mand, med stor kompetence inden for design og bygningsarkitektur, samt konceptudvikling.


Arkitekt Michael Morell som står for designlinjen på tegnestuen, har opnået flere arkitekturpriser og anerkendelser gennem de unikke og kompromisløse arkitektoniske udtryk, som han har arbejdet med gennem tiden.


Michael Morell har 18 års erfaring bag sig som arkitekt og bygherrerådgiver.


staben repræsenterer en bred faglig spændvidde og er eksperter i at udvikle enestående og stilsikrer udtryk i funktionelt design, udviklet med respekt for brugeren.


I alle tegnestuens opgaver lægges der vægt på at skabe en helhed, der er gennemtænkt til mindste detalje, og den arkitektoniske løsning har altid den højeste prioritet.


Opgaver udføres med hjerne, hjerte og med kreativitet og kærlighed – til arkitekturen og til mennesker.


Udvikling af stærke originale idékoncepter, baseret på en nøje analyse af sted og funktion, er det grundlæggende element i tegnestuens arbejde.


Målsætningen er at tilføre kunde, bruger og ejer størst mulig værdi -mening og glæde med vores spændende arkitektur.


Vi sammensætter en tværfaglig gruppe af forskellige specialer, der i anerkendelse af tegnestuens særegne og gennemførte holdningsarkitektur kan tilbyde specialdesignede leverancer i alle former for interiør og eksteriør.


Vi udfordres gerne med alle mulige specialopgaver inden for arkitektur & design, og går målrettet mod at blive blandt de bedste arkitekter indenfor vores felt.


Tegnestuen arbejder med opgaver over hele Danmark og scandinavien, og har arbejdet med opgaver i bl.a. Frankrig, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Tyskland og Cuba.


Vi har i flere tilfælde arbejdet med udenlandsdanskeren, der flytter tilbage til Danmark, hvor vi har været hans rådgiver i hele byggeprocessen.

MORELL ARCHITECTURE | MO.APS  | ALGADE 46D, 9300 SÆBY - DENMARK  |  TLF +45 20 40 43 80

  Copyright © All Rights Reserved