Vestbjerg

STRÅTAGET 23, VESTBJERG


AREAL

179 m2 bolig, 55 m2 carport, 31 m2 redskab, 24 m2 overdækket areal


ARBEJDSOMRÅDE

Skitsering, interiør


BYGGEPERIODE

2013

PROJEKTBESKRIVELSE:

- Tidligere projekt fra Morell Arkitektur.Aps


Dette projekt indeholder mit bud på "fremtidens familien Danmark hus" forslaget er en ny familiebolig i et plan, placeret på en ny udstykning med 9 grunde i den sydvestlige del af Vestbjerg. Grunden har udsigt over et åbent landskab.


Dette hus er lidt special, har sin egen stil hvor huset viser sig frem i sin enkelte form med sammensætningen af 2 forskellige materialer, hvor formen på huset danner det rene, og den orange farve giver oplevelsen.


Her har jeg lavet skitserne til et hus, hvor de fleste familier, der gerne vil bygge nyt hus kan være med - et rigtig funktionel hus på 179 m2, i et super design, hvor byggeprisen er tæt på at kunne være med de bedste typehus-firmaer. - Hvorfor så vælge et typehus, når man kan få et topdesignet hus som er tegnet til grunden og til brugeren - til næsten de samme penge.


Vi vil komme til at ser flere af denne type huse i parcelhusområderne. Mange af typehusfirmaerne kan godt bygge i god kvalitet, men de mangler stregen. - den får de aldrig, hvis ikke de får designeren med.

Bygherre har været med som delvis selvbygger, og de har gjort det fantastisk i denne proces. Der er kommet rigtig mange gode designløsninger både inde og ude.


Det har været spændende at have en bygherre, hvor budgettet fra starten har været "stramt", hvor jeg som arkitekten gerne vil have alle mine nye tanker / design med, uden at det altid koster en formue.


Marie Louise & Henrik har valgt at bruge penge på arkitekten fra starten, og vi har haft en fantastisk sparring i hele forløbet. De har fået et hus der er helt deres eget, skabt til tiden og fremtiden....


Vi ønsker ikke at tegne typehuse, da vores huse ikke er en metervare - vi tegner kun et hus adgangen - skabt til den enkelte familie.  - håber at vi med dette hus kan vise andre, der vil bygge i parcelhusområderne, at det godt kan lade sig gøre, at lave et spændende hus uden at det altid koster mange penge.KUNDEUDTALELSE


 

”Arkitekt Michael Morell har tegnet et hus, der er tilpasset vores byggegrund, vores livsstil og familie.


Huset indeholder elementer vi ikke selv havde fundet frem til, og som vi heller ikke har set andre steder.


Vi oplever, at samarbejdet med Michael Morell har været inspirerende og sjovt, og til tider også omstændeligt.


Vi betragter ham som et ekstremt engageret og dedikeret menneske, som har en særlig evne til at se detaljer og helhed på samme tid.”


Marie Louise Daalgaard & Henrik Andersen, Vestbjerg  - 2012


MORELL ARCHITECTURE | MO.APS  | ALGADE 46D, 9300 SÆBY - DENMARK  |  TLF +45 20 40 43 80

  Copyright © All Rights Reserved